Translate

Pagine

vineri, 20 august 2010

Sos Bolognez cu pui

Un sos pentru vestitele spaghete bologneze facut insa cu o carne mai usoara,mai digeribile cea de pui.Gustul este spectaculos chiar si pentru musaca!

Ingrediente folosite:
-carne de pui 1/2 Kg.
-4 linguri de ulei masline
-4 catei de usturoi maruntiti
-cateva flori de busuioc
-suc de rosii
-1 pahar cu apa
-sare, piper verde 

Mod de preparare:
Carnea de pui se toaca la robot.Se pune usturoiul la calit in uleiul de masline incins.
Dupa ce se rumeneste se adauga puiul si la 3 minute se pune un strop de apa (cat sa se innabuse) apoi se acopera cu capac.
Restul de apa se adauga treptat pana ce carnea de pui va fi gata.
Se adauga busuiocul, sare si piper dupa gust si sucul de rosii. Se mai lasa la fiert pana scade dupa gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu