Translate

Pagine

duminică, 22 august 2010

Sosul Chilli

Un sos foarte condimentat,cu arome foarte tari.Mexicanii il cam folosesc la toate mancarile,eu il mananc cu friptura si cartofi prajiti.

Ingrediente folosite:
  • 5 ardei iuti
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 cepe
  • 3 rosii
  • o lingura de bulion
  • 4 catei de usturoi
  • boia iute
  • sare 

Mod de preparare:
Tai ardeii rondele si ii lasi cu tot cu samburi. Rosiile le tai cubulete iar usturoiul il pisezi.
Rosiile le amesteci cu usturoiul si cu boiaua de ardei iute.
Pui uleiul la incins, apoi ceapa tocata marunt la calit si peste ea, pui ardeii iuti.
Peste amestec adaugi rosiile si 250 ml de apa, apoi lasi la fiert cam 10 minute.
Adaugi o lingura de bulion si lasi la fiert la foc mic, 15 minute. Si gata!

Sos chilli este ideal cu orice fel de mancare cu conditia sa iti placa mancarea picanta. Incearca-l si va deveni cu siguranta sosul tau preferat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu