Translate

Pagine

duminică, 15 august 2010

Ciuperci cu maioneza

Un aperitiv care da bine la toate mesele festive...si nu numai.
Ingrediente folosite:
-500 g ciuperci
-5-6 catei de usturoi
-maioneza
-1 cutie mica de iaurt 
-2-3 fire de patrunjel
-sare, piper
Modul de preparare:
Ciupercile se spala bine,se taie cubulete,apa se pune la fiert cu un pic de sare.Cand da in clocot se adauga ciupercutele si se fierb pana se inmoaie.Odata fierte se pun intr-o strecuratoare si se lasa la scurs vreo 2 ore.Usturoiul se piseaza intre timp si daca vreti sa folositi maioneza preparata in casa aveti timp sa o faceti daca nu folositi din cea cumparata.Dupa ce s-au scurs ciupercile se amesteca cu maioneza,iaurtul,usturoiul pisat,sare si piper si se orneaza cu patrunjel maruntit.Mmm...o bunatate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu