Eu de obicei o asortez cu piure-ul de cartofi sau cu pilaf.Minunat de gustoasa si foarte dietetica.
Ingrediente folosite:
- 500 g piept de pui
- 500 g ciuperci
- 3 rosii
- 1 ceapa mare
- 300 ml smantana
- 3-4 catei de usturoi
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se
adauga pieptul de pui taiat bucati potrivite, se acopera cratita si se
lasa sa se inabuse.
Se spala si se taie ciupercile, apoi se adauga la mancare, impreuna cu 1/2 lingurita de sare. Dupa 20 minute se adauga rosiile decojite, taiate cubulete. Se mai lasa pe foc 5 - 10 minute, se pune usturoiul taiat felioare, se amesteca smantana, se gusta mancarea de sare si se condimenteaza cu piper.
Se spala si se taie ciupercile, apoi se adauga la mancare, impreuna cu 1/2 lingurita de sare. Dupa 20 minute se adauga rosiile decojite, taiate cubulete. Se mai lasa pe foc 5 - 10 minute, se pune usturoiul taiat felioare, se amesteca smantana, se gusta mancarea de sare si se condimenteaza cu piper.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu