Translate

Pagine

sâmbătă, 21 august 2010

Tocanita de pui cu ciuperci


Eu de obicei o asortez cu piure-ul de cartofi sau cu pilaf.Minunat de gustoasa si foarte dietetica.

Ingrediente folosite:
  • 500 g piept de pui 
  • 500 g ciuperci 
  • 3 rosii 
  • 1 ceapa mare 
  • 300 ml smantana
  • 3-4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper


Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei pana devine sticloasa. Se adauga pieptul de pui taiat bucati potrivite, se acopera cratita si se lasa sa se inabuse.
Se spala si se taie ciupercile, apoi se adauga la mancare, impreuna cu 1/2 lingurita de sare. Dupa 20 minute se adauga rosiile decojite, taiate cubulete. Se mai lasa pe foc 5 - 10 minute, se pune usturoiul taiat felioare, se amesteca smantana, se gusta mancarea de sare si se condimenteaza cu piper.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu